Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Вітання з іменинами ректора МДЦ «Зарваниця» о. м. Володимира Фірмана

3 перегляди

Урочисту Архиєрейську Святу Літургію очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк) 28 липня, у 1031-річницю Хрещення Русі-України та свято рівноапостольного князя Володимира, у Малій базиліці Зарваницької Матері Божої.

У цей особливий день митрополит Василій щирими словами привітав з іменинами ректора Марійського духовного центру «Зарваниця» о. м. Володимира Фірмана, подякував за невтомну, ревну працю для розвитку відпустового центру та побажав сили, здоров’я, кріпості й опіки Зарваницької Богородиці.

Усі священики та працівники Марійського духовного центру посилають щирі вітання о. м. Володимиру Фірману. Нехай Всемилостивий Господь сторицею винагороджує усі добрі справи та старання й щедро благословляє всіма потрібними ласками.

Також під час Богослужіння митрополит Василій уділив дияконські свячення випускнику Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого піддиякону Олегу Паньківцю. По завершенні митрополит привітав новопоставленого диякона та його родину, також подякував отцям та усіх паломникам, які у цей день прибули до святого місця.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися