Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

У Зарваниці архиєреї уділили ієрейські та дияконські свячення

by Vira Shpuniar
1,K перегляди

У неділю, 9 червня, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк та єпископ-помічник Володимир Фірман очолили у  Марійському духовному центрі «Зарваниця» Архиєрейську Святу  Літургію. Участь у молитві взяли чисельні паломники, які прибули до святого місця, щоби просити у Господа перемоги для України. Архиєреям співслужили адміністратор малої базиліки о. м. Дмитро Квич, віце-ректор Тернопільської семінарії о. д-р Володимир Ковалковський та інші священнослужителі.

Особливим цей день став для випускника Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого диякона Василя Грицишина, адже він прийняв Святу Тайну Священства з рук митрополита Василія. Також цього дня владика Володимир уділив дияконські свячення випускнику Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого піддиякону Богдану Фарилюку.

На завершення архиєпископ Василій щиро привітав новопоставлених ієрея та диякона, побажав святості й ревності у служінні. Також о. Василь висловив подяку митрополиту за мудре наставництво, ректорату і викладачам Тернопільської семінарії, кожному, хто супроводжував його на дорозі до священства, усім рідним та друзям.

Вам може також сподобатися