Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Спільнота «Матері в молитві» здійснила пішу прощу до Зарваниці

by Vira Moroz
915 перегляди

У переддень свята Матері, 11  травня, відбулося ХVІІ паломництво учасниць руху «Матері в молитві» Тернопільсько-Зборівської архиєпархії до Зарваниці. Паломництво організовано з  благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка. Очолив пішу ходу духівник руху о. Василь Чамарник. Група матерів та члени їхніх родин подолали шлях до Марійського духовного центру, жертвуючи свої молитви за перемогу України, припинення війни, за захист для українських воїнів, одужання поранених, звільнення полонених, за щасливу долю своїх дітей, всієї України.

В дорозі матерів підтримав архиєпископ Василій, він побажав, щоб їхні сини щасливо повернулися з фронту та Бог благословив український народ мужність, єдністю та перемогою.

Прибувши до парафіяльного храму Пресвятої Трійці та Покрови Пресвятої Богородиці сотні матерів-паломниць молилися Молебень перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої. Продовжилася спільна материнська молитва у Марійському духовному центрі. Присутні пройшли стаціями Хресної дороги та змовили вервицю в храмі Пресвятої Євхаристії.

 На подіумі відбулася Архиєрейська Свята Літургія, яку очолив архиєпископ і митрополит Василій Семенюк у співслужінні адміністратора малої базиліки о. м. Дмитра Квича, духівника спільноти о. Василя Чамарника та багатьох інших душпастирів, що разом з парафіянами прибули на прощу до Зарваниці. Після богослужіння владика подякував усім присутнім за свідчення великої віри, за жертовність і постійну молитву. Подякував організаторам пішого паломництва матерів о. Василю Чамарнику та п. Ользі Білик.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися