Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Духовна віднова для священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

by Vira Shpuniar
423 перегляди

З 22 по 26 квітня  2024 р. Б.  з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка у Марійському духовному центрі «Зарваниця»  відбувся особливий період віднови духа й молитви для священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Реколекції проходили у два тури, у яких взяли участь більше ста двадцяти душпастирів з різних парафій митрополії.

Духовні науки на тему «Дорога до Емаусу» виголошував  владика Максим Рябуха, єпископ-помічник Донецького екзархату УГКЦ, СДБ.  Душпастирі протягом шести наук у спільноті подорожували дорогою разом з Ісусом Христом та його учнями, старалися в новому світлі відкрити для себе Воскресіння Господа та пізнати Його благодать.  Також особистий час на одинці з Богородицею у Її улюбленому місці сприяв щедрому проростанню плодів, які кожен священник осягнув за цей особливий час.

Незмінними в часі реколекцій є спільне служіння Божественних Літургій, священнослужителі молилися церковне правило, Хресну дорогу, відвідували святині Марійського духовного центру та приступали до чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися