Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Чергові реколекції для подружніх пар відбулися у Зарваниці

by Vira Shpuniar
569 перегляди

12-14 квітня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулися основні реколекції для подружніх пар, організовані та проведені Чортківський осередок спільноти «Подружні зустрічі». Участь у часі духовної віднови, особливого діалогу в подружжі взяло 10 пар.

Духовний супровід здійснювали духівник Чортківського осередку спільноти «Подружні зустрічі о. Іван Микитюк, віце-ректор І курсу Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого о. Микола Медюх. Окрім духовних вправ, живого діалогу, подружні пари приступили до Святих Таїн, відвідували святині Марійського духовного центру, молились біля чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої у парафіяльному храмі. Особливою у часі Великого посту стала молитва на  Хресній дорозі, під час якої учасники роздумували над стражданнями Ісуса Христа, якими Господь показав нам, своїм дітям, безмежну, всеохоплюючу любов.

«Ця чудова погода, яка оточувала нас у ці весняні, наповнені пахощами дні, неначе символізувала ті зміни, ту красу, яку Бог приносить у наше життя. Він закликав нас до того, щоб наше подружнє життя було сповнене коханням, щоб наші душі в любові один до одного були прекрасніші, аніж весняна природа, що нас оточує», – висловлюють свої почуття організатори.

Важливо, що у час Великого посту виникає зацікавленість цим рухом, адже кожна пара, відвідавши таку зустріч, може почерпнути щось нове духовно корисне для себе.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися