Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Основні реколекції для подружніх пар у Зарваниці

by Vira Shpuniar
760 перегляди

У неділю, 31 березня, в Марійському духовному центрі «Зарваниця» завершилися трьохденні основні реколекції для подружніх пар, організовані Тернопільським осередком спільноти «Подружні зустрічі» та національними лідерами п. Богданом та п. Ольгою  Чайківськими. Участь у цьому знаковому часі духовної віднови взяло 10 подружжів, в тому числі й священничі.

Супровід учасників здійснювали духівник Тернопільського осередку спільноти о. Андрій Пиптик та  віце-ректор І курсу Тернопільської вищої духовної семінарії ім. патріарха Й. Сліпого о. Микола Медюх. Головним у цьому благословенному часі є живий діалог між чоловіком і дружиною, який базується на оцінюванні й служінні, та найважливіший спільний діалог з Господом.

Окрім духовних вправ подружні пари відвідували святині Марійського духовного центру,  молились біля чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої у парафіяльному храмі. Особливою стала традиція участі в урочистій Божественній Літургії та відновлення подружніх обітниць, якими й завершується час перебування учасників у святому місці.

Подружні пари, які в пʼятницю їхали в повну невідомість, у неділю перемінені, сповнені найприємніших почуттів, щиро ділилися пережитим за ці три дні, зазаначають організатори:
«Дякуємо Богу за цей куточок раю.
Це було найкраще побачення із моїм чоловіком у житті.
Тут унікально, романтично, велично!
Викликали захоплення пари, які проживши багато років у шлюбі, живуть щасливо, що це взагалі реально.
Відчуваю вдячність, ми всі ніби одна родина».

Дякуємо Богові, нашим хлопцям і дівчатам, які захищають нас, щоб ми мали змогу переживати щасливі моменти з Богом, своїм подругом і іншими людьми. Тримаємо їх у своїх молитвах!
Особлива подяка нашим духовним отцям, їхні глибокі науки торкали нас до глибини!

Пригадуємо, що триває реєстрація на наступні тури реколекцій: 5-7 квітня та 12-14 квітня.
Охочі можуть звертатися за номером 0975852195 – Софія.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися