Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Владика Володимир уділив дияконські свячення

by Vira Shpuniar
678 перегляди

У неділю, 31 березня,  єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Володимир Фірман очолив Архиєрейську Святу Літургію у храмі Пресвятої Євхаристії Марійського духовного центру «Зарваниця». Преосвященний владика уділив дияконські свячення випускнику Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого піддиякону Дмитру Телев’яку.  З архиєреєм співслужили віце-ректор Тернопільської семінарії о. д-р Володимир Ковалковський, духівник о. Богдан Заблоцький, сотрудники Марійського духовного центру о. Андрій Шалай і о. Василій Юр та нововисвячений ієрей о. Максим-Марко Кусік.

Після молитви владика Володимир привітав усіх священнослужителів, а насамперед новопоставленого диякона з отриманням Божого  дару, новим кроком до Священства. Він відзначим  мужність і довіру Господеві диякона Дмитра, який неодноразово відвідував наших захисників на війні та вирішив і надалі продовжувати капеланське служіння.

На завершення усі присутні словами гімну «Боже Великий, Єдиний…» склали молитву за перемогу України, за наших захисників, полонених та усіх потребуючих.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися