Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Візит представників благодійної організації Kirche in Not

by Vira Shpuniar
137 перегляди

21-22 березня Марійський духовний центр «Зарваниця» відвідали представники Міжнародної католицької благодійної організації Kirche in Not («Церква в потребі») у рамках діяльності моніторингової групи. У відпустовому місці з делегатами зустрілися ректор Марійського духовного центру, єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Володимир Фірман та заступник економа Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. д-р Іван Січкарик. До складу моніторингової групи увійшли Mr. Dominik Kustra, представник офісу організації у Мексиці, Mr. Jose Maria Gallardo, керівник офісу організації в Іспанії та Mr. Arnaud D’Andigne представник офісу організації у Франції. Супроводжував гостей о. Олександр Кусий, відповідальний за співпрацю з медіа Львівської архидієцезії РКЦ.

Перш за все благодійники відвідали будинки, облаштовані для потреб вимушено переміщених осіб, поспілкувалися з воєнними біженцями, щоби розділити їхні переживання, вислухати потреби й показати важливу підтримку.  Делегати завітали до Тернопільського обласного ліцею «Знамення» й поспілкувалися з його ученицями, ознайомились із специфікою закладу та їхнім побутом.

Також представники Kirche in Not зустрілися з духівниками й членами мирянських спільнот архиєпархії, які саме брали участь в євангелізаційних курсах в новому освітньому центрі.  У Зарваниці гості відвідали храми, архітектурний комплекс «Український Єрусалим» й інші сакральні споруди, якими славиться Марійський духовний центр.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися