Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

У Зарваниці митрополит Василій рукоположив диякона

by Vira Shpuniar
2,3K перегляди

Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк з пастирським візитом відвідав Марійський духовний центр «Зарваниця у неділю, 21 січня. В храмі Пресвятої Євхаристії митрополит разом з єпископом-помічником Володимиром Фірманом очолили Архиєрейську Божественну Літургію. Співслужили архиєреям ректор Тернопільської духовної семінарії о. Іван Римар, духівник семінарії о. Петро Половко й священники Марійського духовного центру. Велика молитовна спільнота зібралася у відпустовому місці. Звучала молитва за Україну, за нашу перемогу і за кожного захисника.

В часі Богослужіння архиєпископ Василій уділив дияконські свячення студенту Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого піддиякону Андрію Стефураку.

По завершенні митрополит Василій привітав новопоставленого диякона з важливим кроком на дорозі служіння. Усіх присутніх владика Василій закликав щиро й ревно молитися до Бога за Україну та українське військо, а головне ніколи не припиняти надіятися на Господа.

Вам може також сподобатися