Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Владика Володимир уділив дияконські свячення у Зарваниці

by Vira Shpuniar
887 перегляди

У неділю, 26 листопада, єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Володимир Фірман очолив Архієрейську Святу Літургію у храмі Пресвятої Євхаристії МДЦ «Зарваниця». Співслужили з владикою сотрудники Марійського духовного центру о. Андрій Шалай, о. Василій Юр. Під час  богослужіння присутні склали молитву за мільйони жертв, які загинули під час Голодоморів, адже цими днями вся Україно вшановує 90-ті роковини Голодомору-геноциду 1932–1933 років.

Також у часі Святої Літургії владика Володимир здійснив Чин рукоположення  в диякони випускника Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого піддиякона Арсена-Богдана Целепа.

По завершенні Богослужіння архиєрей привітав нововисвяченого диякона, побажав жертовно, в послуху сповняти Божу волю та бути добрим пастирем. Владик анаголосив що диякон Арсен має зразковий приклад для наслідування в особі свого брата, який служить на теренах Харківського екзархату і в час війни залишається зі своїми вірними. Також єпископ закликав кожного християнина-українця щоденно молитися до Всевишнього Бога за перемогу України й добробут для народу.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися