Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Керівники закладів освіти Шумської ТГ відвідали Зарваницю

by Vira Shpuniar
366 перегляди

У суботу, 30 вересня, напередодні професійного свята Марійський духовний центр «Зарваниця» відвідали директори закладів освіти Шумської територіальної громади, щоби духовно відпочитий  скласти щирі молитви Зарваницькій Богородиці за Україну та в особистих намірах.  Очолила духовну подорож керівник органу управління освітою Шумської ТГ п. Алла Ніколаєва. Особливо приємною для освітян стала зустріч з архиєпископом і митрополитом Тернопільсько-Зборівським Василієм Семенюком, під час якої архиєрей уділив благословення,  переповів історію виникнення відпустового місця, поділився свідченнями паломників чудотворну силу Зарваницької ікони та цілющого джерела.

Привітала педагогів із професійним святом заступник директора департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації п. Ганна Зварич. «Нехай Бог дарує вам бадьорого духа, фізичної сили і любові до своєї праці. Господь обіцяв небесну нагороду за кухлик води, тож нехай і за ваші добрі і часто незнані труди Всемилостивий Господь збереже для кожного з вас небесну нагороду сторицею!» – побажала керівникам п. Ганна Зварич.

Духовну науку для очільниць освітніх закладів виголосив сотрудник Марійського духовного центру о. Микола Медюх. Разом з отцем освітяни-паломники відвідали святині відпустового місця, молилися за кожного захисника на Хресній дорозі, а завершили молитвою в Українському Єрусалимі за перемогу і розквіт нашої держави.

«Тут шепіт молитов звучить особливо, кроки карбуються легко, а серце переповнюють відчуття спокою, умиротворення та незримої Божої присутності. Кожен приніс свої думки, свої молитви, свої прохання до Всевишнього про мир, Перемогу, про здоров’я працівників, школярів, та їхніх родин!» – зазначила п. Алла Ніколаєва.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися