Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Проща вірних Великобірківського й Великоглибочанського деканатів

by Vira Shpuniar
423 перегляди

Зарваниця є осередком молитви й покаяння, куди постійно приходять вірні, щоби осягнути Божу благодать. 18 серпня, напередодні свята Переображення Господнього, до відпустового місця прибули вірні Великобірківського та Великоглибочанського деканатів, щоби спільнотою молитися за перемогу України у війні та захисту для наших мужніх воїнів.Прочани та душпастирі, які ними опікуються, разом молилися перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої.

У каплиці біля парафіяльного храму Пресвятої Трійці та Покрови Пресвятої Богородиці відбулася Божественна Літургія, яку очолив декан Великоглибочанський о. м. Роман Гриджук у співслужінні священників Великобірківського й Великоглибочанського деканатів. По завершенні Служби Божої о. Володимир Топоровський, декан Зарваницький, сердечно привітав усіх присутніх, подякував за терпеливість, жертовність та любов до Несеної Матері.

Традиційно паломники процесійною ходою пройшли до Марійського духовного центру, де у каплиці над чудотворним джерелом  відслужили Молебень до Пресвятої Богородиці та чин освячення води.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися