Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Працівники обласної спілки споживчих товариств та кредитної спілки «Вигода» відвідали Зарваницю

by Vira Shpuniar
1,1K перегляди

XVІ професійне паломництво працівників Тернопільської обласної спілки споживчих товариств з нагоди Міжнародного дня кооперативів відбулося в суботу, 1 липня, у Марійському духовному центрі «Зарваниця». Також цього дня вже в чотирнадцяте на прощу до Зарваниці прибули працівники кредитної спілки «Вигода».

Не порушуючи добрих традицій, паломники зібралися у чисельну молитовну спільноту й процесійною ходою з піснею на устах прийшли до місця об’явлення чудотворної ікони. Біля малої базиліки Зарваницької Матері Божої відбулася урочиста зустріч архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюка. Присутні взяли участь в Архиєрейській Святій Літургії, яку очолив митрополит Василій у співслужінні адміністратора  малої базиліки о. м. Дмитра Квича та  інших душпастирів.

Після молитви архиєпископ щирими словами привітав усіх учасників професійного паломництва, подякував за їхню жертовність й закликав щоденно молитися за українських військовослужбовців, які ціною свого життя виборюють наше майбутнє. На згадку про прощу митрополит подарував ікони Богородиці голові Тернопільської облспоживспілки Михайлу Лазару та голові кредитної спілки «Вигода» Петру Маковському. Опісля відбулося нагородження грамотами передових працівників галузі за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток і розбудову споживчої кооперації області та з нагоди Міжнародного дня кооперації.  На завершення відбулося освячення води й пам’ятне фото. Також паломники молилися на Хресній дорозі, відвідали святині Марійського духовного центру.

Вам може також сподобатися