Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Цікаву поїздку історичними містами організували для дітей ВПО

by Vira Moroz
440 перегляди

23 червня  діти, які разом з рідними тимчасово проживають у Марійському духовному центрі «Зарваниця», відвідали історичні міста Кам’янець-Подільський та Хотин. Організували  поїздку, супроводжували й дбали про комфорт юних мандрівників ректор Марійського духовного центру о. м. Володимир Фірман й сотрудник о. Зеновій Пахолок, також посприяв та допоміг в організації о. Тарас Хом’юк, який служить у Кам’янець-Подільському. Поїздка принесла дітям багато радості й позитивних емоцій, також завдяки цікавій екскурсії вони дізналися чимало нових фактів з історії України, оглянули красиві міста, духовно й фізично відпочили.

«Під час подорожі нам сподобалося проводити час разом. Екскурсія містом була дуже цікавою й насиченою різними історичними фактами, ми побували у гарних старовинних містах і класно провели час…»; «Дякую за поїздку, яка стала дуже пізнавальною для мене. Нам провели дуже цікаву екскурсію,  можна було вповні відчути себе у минулому, відчути цю атмосферу. Подорож була справді незабутньою», – діляться емоціями діти.

«Щиро дякуємо організаторам, які здійснили цю подорож, показали таку красу, подбали про наше комфортне перебування, харчування.  Я справді була вражена красою і тим, як дбають про збереження фортець, історичної спадщини. Раніше у мене була нагода відвідати різні столиці Європи і тепер я переконалась, що в Україні не менше красивих й незабутніх місць, які оберігають й відновлюють. Дітям дуже сподобалася подорож і вони чемно й із захопленням провели цей день.»  – поділилась враженнями п. Алла, яка супроводжувала дітей у поїздці.

Вам може також сподобатися