Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Матері загиблих героїв з Івано-Франківщини відвідали Зарваницю

13 перегляди

Духовно-відпочинкову мандрівку до Марійського духовного центру «Зарваниця» з нагоди Дня матері організували Карітас Івано-Франківськ для матерів загиблих героїв України. Подорож отримала назву «В обіймах Марії». Організатори зазначають, що «В обіймах Марії» – це можливість побачити у Богородиці Маму. Маму, яка розуміє і хоче бути поруч, бо пройшла шляхом терпіння та болю втрати Сина… Марійський духовний центр – місце особливе й благодатне, як кажуть, обране Богородицею. Саме тут, в тиші, серед святинь, можна відчути обійми Марії».

Перший день мандрівки був непростим, адже кожна із учасниць пережила невимовну втрату. Хтось у 2014 році, а хтось зовсім недавно, але біль цих жінок – спільний. Тому важливо, щоб матері Героїв відчували підтримку та знали, що вони не одні. У спільному колі зі священниками та психологами матері знайомились, ділитись емоціями, почуттями, переживаннями.

Нічні чування – важлива частина мандрівки, адже молитва має величезну силу, зцілює душу, заспокоює її. Кожна мама мала час слухання, тиші, особистої розмови з Богом, духовної розмови зі священником.

https://www.facebook.com/

Вам може також сподобатися