Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Представники БО «Церква в потребі» відвідали біженців у Зарваниці

30 перегляди

24 березня Марійський духовний центр «Зарваниця» відвідали представники міжнародної католицької благодійної організації «Церква в потребі» («Kirche in Not»), яка неодноразово надавала підтримку для реалізації благодійних проєктів. Делегація, у складі: головного директора відділу проєктів фонду Марка Менкалья,  технічного інженера будівельних проєктів Джона Сміта й керівника відділу проєктів для України Магди Качмарик, прибула до Зарваниці, де їх зустрів ректор Марійського духовного центру о. м. Володимир Фірман.

У паломницькому центрі благодійники перш за все відвідали будинки, які були реконструйовані й облаштовані для потреб вимушено переміщених осіб, поспілкувалися з воєнними біженцями, вислухали їхні потреби та проблеми. Також оглянули процес будівництва трапезної  та католицької  багатофункціональної освітньої академії.

Отець Володимир розповів про невпинну працю, духовну та матеріальну підтримку, яку в Марійському духовному центрі здійснюють для потребуючих, також розказав про співпрацю з партнерами, а на завершення поділився планами на майбутнє після перемоги України.

Вам може також сподобатися