Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Свято Богоявлення у Зарваниці

8 перегляди

Як і щороку 19 січня в Марійському духовному центрі «Зарваниця»  відбулося величне й урочисте святкування празника Богоявлення Господнього та Хрещення Ісуса Христа. Чимало паломників прибули до відпустового місця, взяли участь у Богослужіннях, приступили до святих Тайн Покаяння та Євхаристії, набрали цілющої освяченої йорданської води.

У церкві Пресвятої Євхаристії відбулися Святкові Божественні Літургії, вірні молилися за перемогу й зміцнення держави, просили у Господа благословення для наших героїв, полонених, ранених, осіб, які перебувають під окупацією, для кожного, хто постраждав від нещадної війни. Після Богослужіння паломники разом із парафіянами сіл Зарваниці та Вишнівчика процесійною ходою відправилися до купелі Святої Анни, де відбулося Велике освячення води. Після водосвяття душпастирі окропили усіх присутніх йорданською водою.

Опісля отці, які служать в Марійському духовному центрі та Зарваницькому деканаті колядували, щедрували та грали на музичних інструментах, щоб подарувати усім присутнім радість та прославити Ісуса хрещеного в Йордані. Особлива духовна атмосфера панувала у Зарваниці в цей день та об’єднала усіх у велику молитовну спільноту.

Вам може також сподобатися