Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Молитва за Україну  у переддень Нового року

7 перегляди

Кожен Новий рік в Зарваниці зустрічають по-особливому, паломники прибувають до святого місця, щоби подякувати Господеві за всі блага, якими Він благословляв  у минулому та попросити Творця за щасливий початок прийдешнього року. Зараз Україна переживає важкий час війни, тому молитва кожного українця повинна ще гучніше лунати  та зноситись до небес.

Вечері  31 грудня, у переддень Нового 2023 року в Марійському духовному центрі «Зарваниця» складали молитву за перемогу, збереження незалежності, за порятунок для захисників, полонених, ранених, осіб, які перебувають під окупацією, воєнних біженців, за кожного, хто потерпає від жорстокості. У церкві пресвятої Євхаристії відбулася подячна Свята  Літургія, яку очолив сотрудник Марійського духовного центру о. Микола Медюх, ректор Марійського духовного центру о. м. Володимир Фірман та парох с. Золота Слобода о. Остап Луців.

У пастирському слові о. Микола закликав в цей особливий час не опускати голови, не сумувати, а пригадати добро,  щоденно єднатись у молитві й спільними зусиллями наближати перемогу. На завершення отець привітав вимушено переміщених осіб, для яких Зарваниця стала тимчасовою домівкою, та усіх паломників з Новим 2023 роком.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися