Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Митрополит Василій відвідав воєнних біженців у Зарваниці

2 перегляди

Сьогодні, 9 грудня, в особливий час приготування до Дня святого Миколая та радісного Празника Різдва Христового, у Зарваниці відбулася особлива подія – з пастирським візитом та благословенням до вимушено переселених осіб завітав архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк).

Архиєрей відвідав переселенців, які від початку війни знайшли тимчасовий прихисток у паломницьких будинках Марійського духовного центру «Зарваниця». Також присутніми були священнослужителі МДЦ, які опікуються,  дбають про духовний та матеріальний добробут потребуючих. Митрополит Василій теплими словами підтримав осіб, яких з рідних домівок вигнала страшна війна, розрадив, уділив кожному архиєрейське благословення та роздав іконки св. чудотворця Миколая.

Українська греко-католицька церква в особливий спосіб дбає про добробут  воєнних біженців та вимушено переміщених осіб, надає душпастирську та матеріальну опіку потребуючим, про що зазначено у Постанові Дев’яносто другої сесії Архиєрейського Синоду УГКЦ в Україні.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися