Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

У Зарваниці продовжуються деканальні прощі

3 перегляди

Вірні Тернопільсько-Зборівської архиєпархії не перестають приносити свої прохання й молитви до Небесної Матері за перемогу й порятунок усіх синів та дочок України. 10-11 вересня на прощу до Зарваниці прибули прочани Збаразького й Великобірківського деканатів, а 17-18 вересня здійснили паломництво до відпустового центру вірні Козівського й Великоглибочанського деканатів.

В цей особливий час духовної подорожі учасники прощ єдналися у спільній молитві та єдиному наміренні, яке звучить у кожного на устах та в серці, кожен просив у Господа за посередництвом Зарваницької Матері Божої за мир в Україні, порятунок всіх страждаючих у трагічний час війни, опіки Матері Божої для їхніх родин та близьких. У Зарваниці прочани брали участь у Архієреських Святих Літургіях, приступали до святих таїн Сповіді та Євхаристії, збагачувались духовно через Боже Слово, яке звучало з уст духовних лідерів нашої архиєпархії.

Зарваниця є місцем надії та духовного єднання, перемоги добра над злом, тому у цей тривожний час війни та несправедливості,  ми, як ніколи, потребуємо духовного проводу та підтримки.

Вам може також сподобатися