Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

VІ професійна проща працівників лісового та мисливського господарства

3 перегляди

16 вересня, напередодні Дня працівника лісу, у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася VІ професійна проща працівники лісового та мисливського господарства Тернопільщини. Участь взяли працівники галузі на чолі з начальником Тернопільського обласного  управління лісового та мисливського господарства п. Павлом Золотим та заступником голови Тернопільської обласної військової адміністрації п. Володимиром Важинським.

Лісники-прочани спільнотою зібралися біля надбрамної церкви та процесійною ходою піднялися до малої базиліки Зарваницької Матері Божої. У храмі відбулася Архиєрейська Свята Літургія, яку очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк), у співслужінні ректора Марійського духовного центру о. м. Володимира Фірмана, сотрудника МДЦ о. Миколи Медюха.

Після Богослужіння архиєпископ Василій щиро привітав усіх присутніх з професійним святом та подякував, що у такий особливий  день вони чисельно прибули до святого місця, щоби просити  миру й благословення для всієї України. Кращим спеціалістам лісової галузі в області  митрополит вручив грамоти та пам’ятні подарунки. Архієрей освятив Євангеліє – дарунок працівників лісового господарства Зарваницькій святині.  Також з вітальним словом звернувся заступник голови п. Володимир Важинський та відзначив провідних спеціалістів галузі грамотами. На завершення відбулося освячення води та молитва на Хресній дорозі за Героїв, які віддали життя за незалежність  Україну.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися