Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Теребовлянський, Козлівський та Зарваницький деканати здійснили прощу до Зарваниці

1 перегляди

Знову наша Небесна Ненька приймає у своєму домі в Зарваниці улюблених дітей, щоби у час важких життєвих випробувань вислухати молитви та занести їх до Престолу Всевишнього. У суботу, 27 серпня, до Зарваниці прибули вірні Теребовлянського, Козлівського та Зарваницького деканатів, щоби великою спільнотою скласти свої молитви за мир в Україні, перемогу у війні, порятунок всіх страждаючих у трагічний час. Прочани разом з душпастирями чисельно пішки подолали шлях до відпустового центру, щоб разом молитися перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої.

В каплиці всіх святих Українського народу відбулася Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор (Мартинюк) у співслужінні деканів та священнослужителів Теребовлянського, Козлівського та Зарваницького деканатів. Після завершення Служби Божої владика Теодор сердечно привітав усіх присутніх, подякував за жертовність та терпеливість, віру в Божу ласку. Архиєрей наголосив, що Пресвята Богородиця завжди чекає своїх дітей і готова вислухати кожне наше прохання, витерти кожну сльозу.

Відновлюючи столітню традицію, паломники процесійною ходою із запаленими свічками та піснею пройшли до Марійського духовного центру – місця об’явлення Матері Божої. У каплиці над чудотворним джерелом  відслужили Молебень до Пресвятої Богородиці та чин освячення води. Всі учасники прощі набрали цілющої води та збагатились Божою благодаттю, відчувши мир та спокій святого місця.

пресслужба МДЦ

Вам може також сподобатися