Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

У Зарваниці митрополит Василій уділив ієрейські свячення

2 перегляди

Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк) відбулася у неділю, 3 липня, у малій базиліці Зарваницької Матері Божої.  Йому співслужили ректор Марійського духовного центру о. м. Володимир Фірман, віцеректор з навчальної формації Тернопільської вищої духовного семінарії о. д-р Володимир Ковалковський, сотрудник МДЦ о. Андрій Шалай та інші священнослужителі, які чисельно прибули до Марійського духовного центру.

Цей день став особливим, сповненим благодаті, адже до душпастирської родини долучилися два нововисвячені ієреї. Під час Богослужіння митрополит Василій уділив Святу Тайну Священства випускнику Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого, який також завершив навчання в Римі, диякону Миколі Мужу та випускнику Університету Кардинала Стефана Вишенського у м. Варшава, Люблінської духовної семінарії УГКЦ, доктору канонічного права диякону Артему Наконечному.

Після Літургії архиєпископ щиро привітав новопоставлених отців, бажав бути добрими і ревними у служінні Господеві. В свою чергу ієреї висловив подяку святителеві  за духовний супровід на шляху до Священства, подякував кожному, хто допомагав їм на дорозі служіння.

пресслужба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися