Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Проща працівників податкової служби відбулася в Зарваниці

1 перегляди

У неділю, 3 липня, з нагоди професійного свята в Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася XVIII проща працівників Державної податкової служби. Участь у паломництві взяли службовці й ветерани органів податкової служби Тернопільської, Івано-Франківської та Луганської областей.

Центральною подією паломництва стала урочиста Свята Літургія у малій базиліці Зарваницької Матері Божої, в якій взяли участь усі прочани. Очолив богослужіння ректор  малої базиліки о. м. Дмитро Квич разом з сотрудником Марійського духовного центру о. Миколою Медюхом.  Під час проповіді о. Дмитро наголосив, що Господь завжди і всюди перебуває з нами, де б ми не перебували, яку б не виконували місію, Бог поруч і Він оберігає нас. «Давайте усвідомимо сьогодні і не забуваймо, що Господь знає про нас все.  Знає наші проблеми, знає з чим ми змагаємося, що нас мучить , які хвороби ми маємо і за що хвилюємося і Він завжди стереже нас…» – зазначив отець.

Після Богослужіння о. м. Дмитро щирими словами привітав усіх учасників професійної прощі від імені архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка) , та подарував ікони Зарваницької Богородиці п. Михайлу Яцині, начальнику Головного управління державної податкової служби у Тернопільській області,  п. Василю Мельничуку,  представнику головного управління державної податкової служби в Івано-Франківській області, та п. Ірині Сопеляк, представниці головного управління державної податкової служби в Луганській області. Опісля відбулося освячення води. На завершення митрополмит Василій Семенюк уділив архиєрейське благословення, паломники молилися на Хресній дорозі й відвідали храми Марійського духовного центру.

пресслужба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися