Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Професійне паломництво медичних працівників

1 перегляди

У суботу, 18 червня, напередодні професійного свята на прощу до Марійського духовного центру «Зарваниця» прибули працівники медичної сфери Тернопільщини.  Участь у дев’ятому професійному паломництві взяли кілька сотень лікарів, фельдшерів, медичних сестер та інших працівників медицини.

Розпочалася проща з Архиєрейської  Святої  Літургії у соборі Зарваницької Матері Божої, яку очолив єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Теодор (Мартинюк) у співслужінні сотрудника Марійського духовного центру о. Андрія Шалая і медичних капеланів Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. В цей день присутні особливо молилися за наших захисників та військових медиків, які щоденно ризикуючи життям, захищають кожного українця від війни.

В пастирському слові владика Теодор наголосив, що головна ціль для медичних працівників у святому місці – це збагачення Тим, що  допоможе у потрібну хвилину принести пацієнту самого Бога. Також архієрей відзначив важливість довіри лікарів до Господа.

{youtube}v=p2FaoiV6FNw&t=310s{/youtube}

Після Богослужіння владика Теодор привітав весь колектив медичних працівників  із професійним святом та вручив подяки дев’ятьом медичним працівникам області. На завершення прощі відбулось освячення води, молитва на Хресній дорозі, відвідини величних святинь Марійського духовного центру.

пресслужба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися