Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Ієрейські свячення та вручення нагород у Зарваниці

0 перегляди

У неділю, 12 грудня, в Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася урочиста Архиєрейська Літургія, яку очолили архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк) у співслужінні  ректора Марійського духовного центру о. м. Володимира Фірмана, сотрудника МДЦ о. Андрія Шалая та о. Ростислав Муховський.

Також у цей день до священичої спільноти нашої архиєпархії  долучився новопоставлений ієрей. Під час Богослужіння митрополит Василій уділив Святу Тайну Священства випускнику Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого диякону Василю Куриляку, який крім того завершив вищі студії у Римі.

По завершенню Богослужіння архиєпископ Василій вручив нагороди, медалі «За гідність та патріотизм» о. м. Володимиру Фірману та п. Богдану Вовку, за волонтерську діяльність, підтримку Збройних сил України, сприяння у розвитку молодіжної організації «Пласт», підтримці різних молодіжних й парафіяльних ініціатив.

Також митрополит привітав нововисвяченого о. Василя та висловив впевненість у його доброму й ревному служінні. В свою чергу о. Василь висловив щиру подяку  митрополитові  Василію за духовні настанови та підтримку на дорозі до священства, за ревний приклад духовного батьківства, подякував ректорату Тернопільської семінарії, усім викладачам і духівникам, ректору Марійського духовного центру, усім священникам, а також своїм батькам, дружині, рідним та друзям.

пресслужба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися