Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Проща працівників акціонерного товариства «Тернопільгаз»

1 перегляди

Кожного року в Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбувається паломництво працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості Тернопільської області, з нагоди професійного свята. Щоби продовжити добру традицію працівники газової служби в неділю, 3 жовтня,  прибули до відпустового центру, щоби єднатись у духовну спільноту. Очолилив паломництво голова правління ПрАТ «Тернопільгаз» п. Олег Караванський.

Архиєрейську Божественну Літургію на подіумі МДЦ «Зарваниця» очолив єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор (Матринюк), у співслужінні ректора Марійського духовного центру о. м. Володимира Фірмана, сотрудника МДЦ о. Миколи Медюха там духівника спільноти “Подружні зустрічі” о. Андрія Пиптика.

Після Богослужіння владика Теодор сердечними словами  привітав учасників професійної прощі, які чисельно прибули до відпустового місця. Також на згадку про це паломництво архієрей вручив від імені архиєпископа і митрополита Василія (Семенюка) подячну грамоту голові ПАТ «Тернопільгаз» п. Олегу Караванському. Опісля традиційно відбулося освячення води. Також відбулося нагородження найкращих працівників нафтової та газовою галузі в Тернопільській області. На завершення паломники молилися на Хресній дорозі та в «Українському Єрусалимі».

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися