Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Ієрейські та дияконські свячення відбулися у Зарваниці

0 перегляди

26 вересня  архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк) очолив Архиєрейську Божественну Літургію на подіумі Марійського духовного центру «Зарваниця».  Йому співслужили адміністратор Марійського духовного центру о. Ігор Засійбіда та генеральний директор благодійного фонду «Карітас» м. Тернополя о. Андрій Марчук.

У цей день до душпастирської родини Тернопільсько-Зборвської архиєпархії приєднався нововисвячений ієрей, випускник Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого, випускник Папського Латеранського університету диякон Степан Іванчик. Він отримав Святу Тайну Священства з рук митрополита Василія.

Також під час Богослужіння архиєпископ уділив дияконські свячення випускнику Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого Тарасу Пастушенку. На завершення архиєрей щиро привітав новопоставлених ієрея та диякона, побажав святості й ревності у служінні.  Також митрополит подякував хору з церкви Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста м. Монастириська, його керівникам п. Вірі Дудар та п. Наталії Громосяк за чудовий спів і духовне збагачення.В свою чергу о. Степан висловив подяку митрополиту, ректорату і викладачам Тернопільської семінарії, кожному, хто супроводжував його на дорозі до священства, усім рідним та близьким друзям.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися