Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Митрополит Василій висвятив двох ієреїв та диякона

2 перегляди

У суботу, 11 вересня, в Марійському духовному центрі «Зарваниця» архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк уділив  ієрейські свячення випускникам Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого дияконам Олегу Максиміву та Дмитру Залипському, також митрополит рукоположив у диякони випускника Тернопільської духовної семінарії Степана Іванчика, який також завершив навчання у Папському Латеранському університеті.

Свячення  митрополит здійснив під час Архиєрейської  Літургії на подіумі Марійського духовного центру, у співслужінні адміністратора малої базиліки Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитра Квича, ректора ТВДС ім. патріарха Йосифа Сліпого о. Івана Римара, викладача ТВДС о. доктора Ігоря Драпака та інших священнослужителів.

Після Богослужіння архиєпископ привітав новопоставлених ієреїв та диякона, побажав бути добрими, ревними, високодуховними особами по дорозі до святості. Також в цей особливий день їх вітали рідні, близькі та друзі, якеі зібрались у спільній молитві в Зарваниці.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися