Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Реколекції для їмостей відбулися у Зарваниці

3 перегляди

6-8 серпня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» з благословення архиєпископа і митрополита Василія (Семенюка)відбулися дні духовної віднови для дружин священиків Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Участь у першому турі реколекцій взяло більше шістдесяти добродійок.

Духовні науки виголошував багаторічний реколектант, місіонер та духівник о. Василь Іванів, ЧНІ. Під час зустрічей учасниці на прикладі Святого Письма роздумували над тим, якою повинна бути справжня християнська любов, як навчитися спілкуванню мовою любові. Душпастир ділився цікавими свідченнями зі свого життя. Особливо корисними були духовні вправи, під час яких кожен для себе в тиші відповідав на важливі запитання.

Особливою подією реколекцій стала зустріч їмостей з митрополитом Василієм, яка відбулася в суботу. Архієрей привітав всіх учасниць, поблагословив на щасливе перебування у святому місці, також доручив учасницям створення спільнот дружин священників у межах деканатів, які б допомагали у служінні душпастирям. Окрім цього програма реколекцій передбачала спільну участь у Святій Літургії, молитву на вервиці та інші духовні практики. Кожен мав час для особистих роздумів та приватної молитви, щоб глибше пережити цей благодатний час.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися