Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Проща працівників державної податкової служби

0 перегляди

У неділю, 4 липня, з нагоди професійного свята в Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася проща працівників Державної податкової служби. Участь у паломництві взяли службовці й ветерани органів податкової служби Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Головною подією духовної подорожі стала Архиєрейська Свята Літургія у малій базиліці Зарваницької Матері Божої, в якій взяли участь усі прочани. Очолив богослужіння єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор (Мартинюк) у співслужінні адміністратора малої базиліки о. м. Дмитра Квича.  Під час проповіді владика Теодор роздумував над тим, яке велике значення  має для нас зустрічі з Богом, як важливо бути відкритими на цю зустріч. «Нині кожен з нас має певний, добрий шанс у Зарваниці, завдяки Матері Божій, зустрітися з Богом. Бо Він запрошує, перший виходить нам назустріч, – сказав архієрей і додав: – Зустрічі з Богом завжди є для нас корисні, такими що роблять нас кращими і щасливішими. Хотілось би кожному нині побажати, щоби ця зустріч з Ісусом у святій Тайні Покаяння, у Пресвятій Євхаристії, в молитві і паломництві до храмів принесла такі наслідки, яких ми довго очікували, відповіді на складні питання, допомогу в нелегкій справі, полегшу в важкій недузі».

Після Богослужіння владика Теодор щирими словами привітав усіх учасників професійної прощі, та від імені архиєпископа і митрополита Василія (Семенюка) подарував ікони Розп’ятого Спасителя п. Михайлу Яцині, начальнику Головного управління державної податкової служби у Тернопільській області та п. Володимиру Сірецькому,  голові профспілки працівників податкової служби в Івано-Франківській області. На завершення відбулося освячення води, паломники молилися на Хресній дорозі й відвідалихрами Марійського духовного центру.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися