Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

День подяки в Тернопільському обласному ліцеї «Знамення»

1 перегляди

Урочистий День подяки, яким завершився шкільний шлях для дев’яти випускниць Тернопільського обласного ліцею «Знамення», відбувся в суботу, 26 червня , в Марійському духовному центрі «Зарваниця». До цього особливого дня долучилася вся велика спільнота ліцею: вчителі, працівники, учні й батьки.

Традиційно свято розпочалося зі спільної подячної молитви, учениці дякували Пресвятій Богородиці за безмірні ласки та покров, які щоденно отримували, навчаючись у святому місці. Божественну Літургію в малій базиліці Зарваницької Матері Божої очолив о. Микола Медюх, сотрудник Марійського духовного центру й духівник ліцею. Під час проповіді, звертаючись до випускниць, отець наголосив, що дуже важливо завжди плекати у серці, випромінювати й ділитися безмірною, безкорисливою, жертовною любов’ю, приклад якої дівчата щоденно бачили у ліцею «Знамення».

Після молитви до випускниць звернувся Голова Тернопільської обласної ради п. Михайло Головко, який відвідав особливе свято разом з дружиною п. Мар’яною. Він побажав випускницям, щоб цей день став для них тим добрим стартом в життя під опікою Богородиці, та щоб усі мрії, сподівання і надії, які наповнюють їхні серця здійснилися з Божою допомогою. Випускниці з рук п. Михайла отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, а о. Микола благословив на щасливу життєву дорогу.

Святкування продовжилося урочистою академією. Заступник начальника Управління освіти і науки Тернопільської ОДА, засновниця ліцею п. Анна Зварич, вітаючи дівчат, наголосила на великому значенні чесноти вдячності, яка стала головною причиною такого знаменного свята, адже вдячність є ознакою християнина. Впродовж дня у «Знаменні» звучали слова подяки та щира молитва.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися