Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Ще одна соціальна ініціатива від «Зарваниця АГРО»

0 перегляди

У п’ятницю, 14 травня, члени сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Андрей» долучилися до нової ініціативи, започаткованої фермерським господарством «Зарваниця АГРО», яке діє при Марійському духовному центрі «Зарваниця».  Учасники об’єднання отримали для спільного вирощування новий, високоврожайний сорт картоплі, щоби в такий спосіб покращити культуру виробництва. Також для колективного вигодовування кожному з членів кооперативу вручили по 21 каченяті із запасом корму, що надало приємної нотки цій події.

Таким чином у нелегкий час пандемії, посилення карантинних заходів, економічної нестабільності та масового безробіття ініціатори кооперативу «Андрей» надають можливість жителям села покращити свій добробут, знаходити нові способи розвитку сільського господарства. Голова Золотниківської об’єднаної територіальної громади п. Данило Бугай, який також взяв участь у зборах, подякував членам кооперативу за те, що взяли на себе відповідальність створення такого об’єднання  та за щоденну працю для розвитку і процвітання свого села, громади та цілої України.

Нагадаємо, що сільськогосподарськкий обслуговуючий кооператив «Андрей» розпочав свою діяльність у листопаді 2018 року. Натхненником для його створення став провідник Української греко-католицької Церкви, митрополит Андрей Шептицький, який зробив надзвичайно великий внесок у розвиток не лише нашої церкви, але й української держави в цілому.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися