Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Духовна відноча членів товариства “Обнова”

0 перегляди

Триденні, великопосні реколекції для членів Товариства українських студентів-католиків «Обнова» відбулися у вихідні, 19-21 березня, у Марійському духовному центрі «Зарваниця». Духовним досвідом з тернопільською молоддю ділився о. Юстиніан Городечний,ЧБМ, протоігумен Ордену отців Францисканців Східного обряду в Україні. Участь у реколекціях взяли більше 20 дійсних членів та симпатиків товариства.

Дуже цікаві та повчальні науки про постать святого Йосифа, як взіреця мужчини, чоловіка і батька, як приклад для наслідування виголосив отець-доктор. Кожен учасник та учасниця змогли відкрити для себе нові, ще невідомі факти про людину, якій Господь довірив велику місію, опікуватися ще маленьким Ісусом.

У неділю обновляни взяли участь у Святій Архиєрейській Літургії, яку очолив єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор (Мартинюк). Також відбулася зустріч владики Теодора зі студентами-католиками, під час єпископ ділився досвідом, відповідав на численні запитання, уділив архиєрейське благословення. Всі учасники реколекцій повернулися до своїх домівок  духовно збагаченими та наповненими незабутніми враженнями.

Вам може також сподобатися