Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Форум відповідальних людей відбувся у Тернополі

1 перегляди

У суботу, 28 листопада, у м. Тернополі відбувся Форум Відповідальних Людей на тему «Соціальна відповідальність молодих політиків», організований Патріаршою комісією у справах молоді УГКЦ, спільно з Управлінням сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради.

Тернопіль ― десяте місто, де відбувся Форум Відповідальних Людей. За час існування проєкту участь у заході взяли понад 500 осіб, майже 100 спікерів різного рівня та поля діяльності обговорювали актуальні питання, шукали шляхи об’єднання активної української молоді.

У рамках зустріч відбулося дві пленарні дискусії. Участь в одній з них взяв ректор Марійського духовного центру «Зарваниця», економ Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ та капелан о. м. Володимир Фірман. Будучи натхненником та ініціатором кількох соціальних підприємств, які успішно працюють у Золотниківській ОТГ, о. Володимир ділився власним досвідом, як втілити в життя ідеї соціального бізнесу, про які говорив ще митрополит Андрей Шептицький.

Вам може також сподобатися