Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Митрополит Василій привітав з іменинами адміністратора малої базиліки о. м. Дмитра Квича

3 перегляди

7 листопада, у переддень празника святого великомученика Димитрія, у малій базиліці Зарваницької Матері Божої відбулася урочиста Архиєрейська Свята Літургія, яку очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк).  Йому співслужили ректор Марійського духовного центру «Зарваниця» о. м. Володимир Фірман, адміністратор малої базиліки о. м. Дмитро Квич й адміністратор МДЦ о. Ігор Засійбіда.

Після Богослужіння митрополит Василій привітав з іменинами о. м. Дмитра Квича, подякував за невтомну, ревну працю, яку о. Дмитро розпочав ще в часи підпілля УГКЦ та з жертовністю продовжує тепер, побажав  здоров’я, наснаги, кріпості й опіки Зарваницької Богородиці. Всі священники й працівники Марійського духовного центру приєдналися до щирих вітань.

Пригадуємо, що Марійський духовний центр відкритий для паломників. Також щоденно у малій базиліці Зарваницької Матері Божої о 13.00 відбувається онлайн-трансляція Молебеня до Богородиці за відвернення загрози поширення корона вірусу, медичних працівників та одужання всіх хворих. Щонеділі кожен охочий може взяти участь у Святій Літургії, яка транслюється у соціальній мережі Facebook.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися