Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Спільнота «Подружні зустрічі» організувала реколекції для подружніх пар

0 перегляди

27 вересня  у Марійському духовному центрі «Зарваниця» завершилися трьохденні реколекції для подружніх пар, які вже вкотре організовує спільнота «Подружні зустрічі». Участь у духовній віднові взяло 9 подружніх пар з різним досвідом спільного життя, більшість яких вперше побували на реколекціях. Як зазначають організатори «подружній “стаж” не відіграє важливої ролі на реколекціях, адже кожне подружжя черпає для себе щось нове й натхненне».

Духовно опікувалися, супроводжували  учасників спільноти у цій особливий час голова Комісія у справах родини Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Мирон Сачик і сотрудник Марійського духовного центру о. Микола Медюх.  Окрім наук та живого діалогу подружжя брали участь у Святій Літургії, приступали до святих Таїн, творили молитовну спільноту та ділилися досвідом спільного життя.  Також у неділю відбулась святкова Божественна Літургія, в часі якої подружні пари отримали благословення.
«Ці неповні три дні у благословенному, святому місці були воістину натхненними, щирими і відкритими» – діляться враженнями організатори.

Триває реєстрація на наступні реколекції спільноти «Подружні зустрічі» у Зарваниці, які відбудуться 16-18 жовтня 2020 р. Б.
Щиро запрошуємо!

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися