Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Онлайн-паломництво працівників лісового та мисливського господарства

0 перегляди

У п’ятницю, 18 вересня, на спільну молитву в Марійському духовному центрі «Зарваниця» з нагоди свого професійного свята зібралися працівники лісового та мисливського господарства Тернопільської області. Через карантинні заходи присутність паломників була обмеженою, та всі охочі могли долучитись до молитви завдяки трансляції. Очолив онлайн-паломництво начальник Тернопільського обласного  управління лісового та мисливського господарства п. Олег Яремко.

У малій базиліці Зарваницької Богородиці відбулася Архиєрейська Свята Літургія, яку очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк), у співслужінні адміністратора малої базиліки о. м. Дмитра Квича та о. Володимира Шибіцького. У своєму пастирському слові митрополит Василій наголосив, що «здійснюючи прощу до святого місця, ми проголошуємо нашу віру в Господа, виявляємо посвяту заступництву нашої Небесної Неньки.  Паломництво допомагає нам впевнитися у тому, що ми не самотні, бо Христос є вірний у своїй обітниці, перебуває з нами аж до кінця світу».

Після Богослужіння архиєпископ привітав лісників з професійним святом та висловив щиру подяку, за їхню нелегку працю, якою вони розбудовують Україну. Кращим спеціалістам лісової галузі в нашій області митрополит вручив грамоти й пам’ятні подарунки, на завершення  уділив кожному учаснику паломництва архиєрейське благословення.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися