Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Розпочалися реколекції для священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

1 перегляди

З 4 по 6 березня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» тривав перший тур реколекцій для священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, які щорічно з благословення архиєпископа і митрополита Василія (Семенюка) відбуваються у часі Великого посту. Цей особливий час служить для духовного росту священнослужителів, дає можливість почерпнути наснаги для подальшої ревної праці з мирянами. Цього разу духовним досвідом із душпастирями ділився багаторічний місіонер о. Ігор Колісник,ЧНІ. Участь у реколекціях взяли близько 100 священників з різних парафій УГКЦ Тернопільщини.

Під час зустрічей проповідник представив отцям тему місійності Української греко-католицької церкви, як одного з найважливіших аспектів євангелізації, адже наша Церква багато років служить для єднання вірних у всьому світі. Також о. Ігор порушив актуальне питання секуляризації сучасного світу, виклики, які цей процес несе для УГКЦ, та шляхи реагування на них.
Окрім слухання наук та інших духовних вправ, священики молилися церковне правило, Хресну Дорогу, служили Літургію Передосвячених Дарів та інші Богослужіння.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися