Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

В Зарваниці підприємці ознайомилися з діяльністю соціальних проектів

0 перегляди

У суботу, 22 лютого, Марійський духовний центр «Зарваниця» відвідали активні жителі Озернянської об’єднаної територіальної громади, які окрім духовного збагачення, виявили бажання ознайомитись з діяльністю соціальних підприємств та різними цікавими проектами, що діють з ініціативи МДЦ «Зарваниця». Цю духовно-пізнавальну поїздку організував сотрудник церкви Пресвятої Трійці с. Озерна о. Іван Лобур з благословення пароха храму о. Івана Колодія.

Спочатку з гостями зустрівся архиєпископ і  митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк). Митрополит побажав озернянським підприємцям наснаги у невтомній праці на благо України та уділив архиєрейське благословення. Паломники відвідали святині Марійського духовного центру, ознайомилися з історію відпустового місця.

Після цього підприємці оглянули соціальні підприємства, які діють при МДЦ «Зарваниця», відвідали цехи з виготовлення пелет  та виробництва напівфабрикатів. Також ректор Марійського духовного центру о. м. Володимир Фірман провів гостям цікаву лекцію, під час якою детальніше презентував всі соціальні ініціативи, мету, з якою вони функціонують та поділився новими ідеями. В свою чергу фермери та підприємці с. Озерна  ділилися  своїм  успішним досвідом ведення бізнесу. На завершення гості відвідали заняття з аерографії, яке проводила п. Христина Бочан для юних художників, ознайомилися з новою технікою малювання.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися