Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Більше двадцяти подружніх пар взяли участь у реколекціях

2 перегляди

1 грудня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» завершилися трьохденні реколекції для подружніх пар, які вже вкотре організовує спільнота «Подружні зустрічі». Участь у духовній віднові взяло 21 подружжя. До відпустового місці пари приїхали з різних куточків Тернопільщини.

Духовний супровід для учасників здійснювали духівник спільноти о. Андрій Пиптик, сотрудник парафії Святого апостола Петра о. Пантелеймон Заяць, ЧБМ,  та сотрудник Марійського духовного центру о. Микола Медюх.  Окрім духовних наук та живого діалогу подружні пари брали участь у Святій Літургії, приступали до святих Таїн, спільно молилися перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої, яка зберігається у парафіяльному храмі.

Також у неділю відбулась особлива святкова Божественна Літургія, в часі якої подружні пари мали нагоду отримати благословення, яке після  духовного відпочинку повезуть до своїх домівок.

«Кожне подружжя потребує зробити зупинку у шаленому темпі життя і наново пережити щасливі миттєвості разом, відновити свої почуття, отримати благословення і впевненим кроком рухатися далі» – зазначають учасники спільноти.

Нагадаємо, що триває реєстрація на наступні реколекції спільноти «Подружні зустрічі» у Зарваниці, які відбудуться 13-15 й 20-22 грудня.
Щиро запрошуємо!

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися