Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Делегація представників аграрного та ресторанно-туристичного бізнесу з Італії відвідала Зарваницю

0 перегляди

22 жовтня у адміністративному приміщенні Марійського духовного центру відбулася зустріч ректора МДЦ «Зарваниця» о. м. Володимира Фірмана, голови Золотниківської ОТГ п. Данила Бугая та членів кооперативу з представниками аграрного і ресторанно-туристичного бізнесу з регіону Модіка, що на о. Сицилія в Італії.

Організовано зустріч у рамках створення  майбутньої Католицької багатофункціональної навчально-освітньої академії, будівництво якої ведеться у МДЦ, та з метою розвитку кооперативного руху на території Зарваниці та цілої Золотниківської громади. Головна ціль, яку ставили перед собою учасники, – знайомство з діяльністю підприємств для подальшої співпраці, яка також передбачає створення у майбутньому об’єктів інфраструктури на паломницькому шляху до відпустового центру. Також  в подальшому Католицька навчально-освітня академія планує отримати афіліацію з кооперативами, які успішно діють на о. Сицилія, що є дуже позитивним знаком для розвитку нашого закладу.

Під час зустрічі о. Володимир презентував гостям фермерського господарства «Зарваниця АГРО» та інших соціальних підприємств, які діють з ініціативи Марійського духовного центру та Тернопільсько-Зборівської архиєпархії. Також іноземці мали можливість відвідати та краще ознайомитися з роботою ФГ «Зарваниця АГРО», цеху з розливу мінеральної води «Джерело Зарваниці» та інших соціальних проектів, головна мета яких полягає у створенні робочих місць та харитативній діяльності. Також заплановано візит ввічливості о. Володимира Фірмана та інших представників  кооперативу на о. Сицилія, для подальшої співпраці.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися