Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Три деканати прийшли на прощу до Зарваниці

0 перегляди

7-8 вересня у Марійського духовного центру «Зарваниця» відбулася проща вірних Козівського, Зборівського та Озернянського деканатів. Чимало паломників разом зі своїми душпастирями  пішки подолали неблизький  шлях до відпустового місця, щоби просити заступництва Пресвятої Богородиці для своїх родин та всієї України.

Ввечері , 7 вересня, у каплиці біля парафіяльного храму відбулася Божественна Літургія. Після Богослужіння адміністратор Малої базиліки Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитро Квич сердечно привітав усіх учасників паломництва, подякував за їхню жертовність та терпеливість.

«Кожен із вас прийшов сюди, до цього святого місця, різними дорогами – це як різні дороги до Бога, пізнання Його. Але дуже важливим є той момент, що ваша присутність презентує велику жертву Богові, яку ви складаєте Йому у цей день», – наголосив о. Дмитро. Опісля традиційно відбувся похід зі свічками до чудотворного місця, де відслужили Молебень до Пресвятої Богородиці.

У неділю паломники чисельно взяли участь в Святій Літургії у Малій базиліці Зарваницької Матері Божої. Після Богослужіння відбулося водосвяття. Також паломники відвідали всі святині Марійського духовно центру, молилися перед чудотворними іконами Зарваницької Богородиці та Розп’ятого Спасителя.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися