Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Завершився літній відпочинок для дітей зі Сходу України

1 перегляди

13 серпня завершився третій літній християнський табір для дітей з м. Щастя, який проходив у Зарваниці. За десять днів відпочинку діти, які постійно знаходяться у зоні бойових дій, пережили багато радісних моментів, отримали чимало незабутніх вражень.

У суботу відбулася довгоочікувана зустріч малечі з архієпископом і митрополитом Тернопільсько-Зборівським Василієм (Семенюком). Діти взяли участь в Архиєрейській Божественній Літургії, після якої митрополит благословив кожного учасника табору. В свою чергу дітвора подякувала митрополитові, за можливість відпочивати у такому чудовому місці, та привітала його з потрійним ювілеєм, який він відзначає цими днями.

У наступні дні хлопці та дівчата здійснила чудову подорож мальовничими Карпатами. В Буковелі вони канатною дорогою піднялися на вершину, з якої могли побачити найвищу гору України – Говерлу  та милувалися захоплюючим краєвидом. Також діти відвідали ярмарок у  м. Яремче, побували на водоспаді Пробій, який вразив їх своєю красою та силою потоку.

Численні подорожі дітей різними куточками Західної України стали можливими завдяки співпраці Марійського духовного центру зі Золотниківською об’єднаною територіальною громадою, адже саме громада забезпечила транспорт для юних учасників відпочинку.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися