Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Митрополит Василій зустрівся зі священиками, які перебувають на реколекціях у Зарваниці

0 перегляди

З 18 по 27 березня з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка) у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбуваються три тури реколекцій для священиків нашої архиєпархії. Протягом цих днів більше 300 душпастирів з різних парафій Тернопільсько-Зборівської архиєпархії та Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ  візьмуть участь у днях духовної віднови.

Перебуваючи у домі Зарваницької Матері Божої священики першого туру реколекцій застановлялися над темою: «Священиче служіння на зразок Богородиці». Духовні науки виголошував о. д. Юстин Бойко – монах-студит, синкел у справах монашества Львівської архиєпархії. Наступні тури очолює о. Ілля Мамчук, ігумен Святоуспенської Унівської лаври та роздумують душпастирі над молитвою святого Єфрема Сиріна.

«Духовні вправи, за традицією, проводять щорічно у часі Великого посту. Задля духовно-морального вдосконалення священиків та обміну досвідом, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк) запрошує досвідчених проповідників та активних душпастирів УГКЦ» – зазначають на сайті архиєпархії.

22 березня з учасниками другого туру реколекцій зустрівся митрополит Василій. Він привітав священиків та поблагословив на подальшу плідну працю на парафіях.

прес-служба Марійського духовного центру

Вам може також сподобатися