Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Вірні Мукачівської єпархії здійснили прощу до Зарваниці

1 перегляди

8-9 вересня у Марійському духовному центрі Зарваниця відбулася чисельна проща вірних Мукачівської єпархії. Чимало паломників подолали велику відстань, щоб просити заступництва у Зарваницької Богородиці для своїх родин та всієї України.

Ввечері, 8 вересня,  у каплиці біля парафіяльного храму відбулися Богослужіння. Опісля духовенство разом з вірними процесійною ходою зі свічками відправилися до чудотворного місця, де спільно молилися Молебень до Пресвятої Богородиці.

У неділю, 9 вересня, єпископ-помічник Мукачівський  Ніл Лущак очолив урочисту Божественну Літургію у співслужінні адміністратора Собору Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитра Квича та священиків Мукачівської єпархії. Після Богослужіння о. м. Дмитро від імені архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка склав щиру подяку владиці Нілу, духовенству та усім вірним Мукачівської єпархії за молитовну участь у цій прощі.

«Покладаю велику надію, що через посередництво Пресвятої Богородиці, яка є господинею у цьому святому місці, усі молитви,  які ви складаєте сьогодні,будуть вислухані. Цей день є глибоко радісним, адже він наповнюється Божою присутністю для усіх паломників тут, у Зарваниці», – звернувся до прочан адміністратор Собору.

прес-служба Марійського духовного центру

світлини Романа Романюка

Вам може також сподобатися