Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

Діти з м. Щастя відпочивають у Зарваниці

0 перегляди

З благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка з 28 липня по 9 серпня у Марійському духовному центрі Зарваниця вдруге проходить табір для дітей з м. Щастя Луганської області. Подолавши чималий шлях, на відпочинок до відпустового місця прибуло 18 маленьких учасників та 2 вихователів. Вихованці школи-інтернату постійно знаходяться у зоні бойових дій, тому метою цього табору є подарувати їм довгоочікуваний спокій, радість та незабутні враження.

Працюють з дітьми студенти Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого разом з аніматорами. Молитва, катехизація, цікаві розмови, веселі ігри, українські пісні та запальні банси – так діти проводять свій час у Зарваниці. У перший день відбулася  зустріч з митрополитом Василієм, який благословив діточок на щасливе проведення табору. Малеча в знак вдячності заспівали пісню «Із Києва міста».

Днями учасники табору відвідали Тернопіль, де для них провели оглядову екскурсію містом. Також малеча розважалися на атракціонах у парку Топільче та переглядали мультфільм у кінотеатрі ТРЦ «Подоляни».  Наступного дня діти зі Щастя завітали на табір «Веселі канікули з Богом», який проходить в Архикатедральному  соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці у Тернополі  під гаслом «Face in Book» («Обличчя в Книзі»). Відтак взяли участь у всеукраїнському флешмобі з нагоди 1030-ї річниці Хрещення України, виконавши з усіма банс «Україна – єдина».

Також дітвора здійснила захоплюючу подорож мальовничими Карпатами. В Буковелі вони на підйомнику піднялися на вершину, з якої могли побачити найвищу гору України та милуватися захоплюючим краєвидом.  У наступні дні на дітей чекають не менш цікаві та веселі події.


Актуальні новини Марійського духовного центру Зарваниця читайте на сторінці https://www.facebook.com/zarvanytsya. Приєднуйтеся


Вам може також сподобатися