Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ
DSC 9800

У Зарваниці вихованки колегіуму «Знамення» стали учасницями руху «Справжня любов чекає»

1 перегляди

20 травня у Марійськову духовному центрі Зарваниця вихованки колегіуму для дівчат «Знамення» стали членами молодіжно-мирянського руху «Справжня любов чекає». На цей час колегіантки є єдиними учасницями «Руху чистих сердець» у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії. До вступу у спільноту дівчат підготувала с. Тадея Нагорняк ЧСВВ.

У церкві Пресвятої Євхаристії відбулася Божественна Літургія, під час якої 11 колегіанток склали молитовну обіцянку дотримуватись чистоти помислів, намірів, почуттів та плекати християнські чесноти. Духівник колегіуму «Знамення» о. Зіновій Пахолок вручив дівчатам обручки з надписом «Справжня любов чекає», що свідчать про належність до руху. Також кожна дівчина отримала білу троянду, яка символізує чистоту.

DSC 9800

DSC 9814

«Сьогодні відбулася важлива подія у моєму житті. Я вступила у «Рух чистих сердець». В часі підготовки мене переслідували різні спокуси. Лякало те, що суспільств не сприйме мого вибору. Та я зрозуміла, коли вступлю в цей Рух, то Господь допоможе пройти всі перешкоди, захистить від життя, яким живе більшість молоді, та подарує мені людину, яка справді цінуватиме і любитиме мене. Кожен з учасників цього Руху повинен переконувати молодь, що можна жити без статевих стосунків до шлюбу. А навпаки розвивати християнські цінності та практикувати життя з Богом!» – поділилася враженнями випускниця Вацлава Юля.

DSC 9832

DSC 9791

DSC 9829

DSC 9755

Вам може також сподобатися