Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ
IMG 6338

Коронована ікона Матері Божої повернулася до Зарваниці

3 перегляди

13 січня до Марійського духовного центру Зарваниця привезли копію ікони Зарваницької Матері Божої.

Велика кількість духовенства та паломників прибули привітати святиню, для якої 15 жовтня 2017 року Святіший Отець Франциск, Папа Римський, благословив корони. Впродовж цього часу ікона Богородиці подорожувала теренами Італії, а також відвідала українські громади у Відні та Будапешті.

IMG 6338

Процесія зустріла Чудотворну ікону біля надбрамної церкви та супроводжували її до Собору Зарваницької Матері Божої.  Очолив процесійний хід Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк спільно з Єпархом Бучацьким Димитрієм Григораком, Єпископом-помічником Тернопільсько-Зборівським Теодором Мартинюком, Єпископом-помічником Філадельфійської архиєпархії Андрієм Рабієм.

IMG 6360

Опісля розпочалася Архиєрейська Божественна Літургія. Усі присутні спільно молилися перед коронованою іконою Богородиці за мир та спокій в Україні. «Ми прийшли до Марії, до дому Пресвятої Богородиці, щоб подякувати Їй за всі ласки, які ми одержали в минулому році і просити у Неї Божого благословення на наступний 2018 рік», – з такими словами звернувся до вірних Митрополит Василій у своєму слові.

IMG 6371

IMG 6367

IMG 6412

IMG 6425

{youtube}BHecwEy8Eco{/youtube}

Вам може також сподобатися