Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ
IMG 3555

Святіший Отець поручив опіці Зарваницької Богородиці студентів та випускників Папської Української Колегії

0 перегляди

Святіший Отець Франциск,  Папа Римський, на зустрічі із студентами та випускниками Папської Української Колегії Святого Йосафата – поручив їх опіці Зарваницької Матері Божої.

«Якщо прямуватимете вперед саме так і навчите інших так чинити, особливо, в екуменічному діалозі, що є фундаментальним, я впевнений, що з небесної батьківщини вам посміхнуться і підтримуватимуть єпископи та священики, – деякі з них виховані у вашій колегії, – що віддали своє життя та вистраждали переслідування задля вірності Христові та Апостольській Столиці», – сказав Святіший Отець, додаючи:

«І, насамперед, радітиме Пресвята Богородиця Марія, велично вшановувана у вашому національному санктуарії в Зарваниці. Вона прагне, щоб священики Її Сина були схожими до смолоскипів, запалених під час чувань у санктуарії, пригадуючи всім, особливо, убогим і страждаючим, а також тим, які чинять зло та сіють насильство й знищення, що “народ, який в пітьмі ходить, уздрів світло велике; над тими, що живуть у смертній тіні, світло засяяло” (Іс 9,1)».

«Супроводжую вас своїм благословенням, молячись за мир і екуменічне порозуміння в Україні. І прошу вас не забувати молитися за мене», – сказав Папа та уділив всім Апостольське благословення. Далі всі учасники зустрічі мали змогу особисто привітатися зі Святішим Отцем.

IMG 3555

IMG 3553

Вам може також сподобатися